"Ogledalce, ogledalce, ko je najbogatiji i najžešći od svih"
Foto - Instagram

Conor McGregor se javio

"Ogledalce, ogledalce, ko je najbogatiji i najžešći od svih"

M. Šljivak

Conor McGregor poražen je prethodnog vikenda od Dustina Poiriera.

Najvećoj MMA zvijezdi svijeta slomljena je noga u ovom meču i meč je morao biti prekinut nakon prve runde, a pobjeda je pripala Poirieru.

McGregoru slijedi dug oporavak. Povratak u oktagon se očekuje tek 2022. godine, a do tog trenutka ćemo ga sasvim sigurno još dosta slušati.

Irac je veoma aktivan na društvenim mrežama. Često u svojim objavama pretjera, a današnja objava privukla je veliku pažnju jer je napisao.

"Ogledalce, ogledalce, ko je najbogatiji i najžešći od svih".

Činjenica je svakako da je McGregor najbogatiji MMA borac na svijetu. Jedan je od rijetkih kojem svaka borba donosi desetine miliona dolara, ali rijetko ko dijeli mišljenje da je najžešći.

McGregor ipak sebe smatra takvim, no to će u budućnosti morati da pokaže u oktagonu gdje je posljednju značajniju pobjedu ostvario 2016. protiv Eddieja Alvareza.

Nakon toga je odradio još četiri meča. Pobijedio je Donalda Cerronea, ali obračune sa Khabibom i Dustinom Poirierom je lagano izgubio.

Top Komentari

realno_govoreci
Propao ko kauc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi