Baka satima putovala zbog fotografije sa Khabibom: Upoznati njega je za mene sve na svijetu
Foto - UFC

Čudesne scene ispred zgrade UFC-a

Baka satima putovala zbog fotografije sa Khabibom: Upoznati njega je za mene sve na svijetu

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov povukao se iz MMA sporta kao jedan od najvećih boraca svih vremena.

Čudesni Dagestanac je nakon 29. pobjede u karijeri (29-0) protiv Justina Gaethjea u oktobru prošle godine odlučio da završi sa MMA karijerom, no još uvijek je u sportu i radi kao trener svojih rođaka i prijatelja.

Khabib je tokom prethodnih godina stekao dosta fanova i u Sjedinjenim Američkim Državama, a dokaz tome je 66- godišnja baka iz Californije koja je imala ogromnu želju da upozna čuvenog borca.

Nelly Gonzalez je putovala četiri sata kako bi došla pred sjedište UFC-a u Las Vegasu noseći transparent na kojem je pisalo:

"Khabib, molim te stani da se fotografišemo".

Oglasi

Šef UFC-a Dana White primijetio je Nelly ispred zgrade i odlučio je da reaguje i da je spoji sa Khabibom koji je u SAD-u na pripremama sa Islamom Makhachevim.

"Nisam mogao da vjerujem da stoji vani na preko 40 stepeni. Pomislio sam kako je nevjerovatno to što radi i odmah smo je pozvali unutra", rekao je White.

Baki se na kraju ispunila želja. White je organizovao sastanak sa Khabibom, a Nelly je nakon svega bila presretna.

"Upoznati njega je za mene sve na svijetu. Ne može se opisati riječima osjećaj kad upoznaš nekog čiji si ogroman fan. Hvala Dani Whiteu i Aliju Abdelazizu", rekla je Nelly.

Baka Nelly je zaista čudesna.

Top Komentari

Husrefbeg22
Zasto nepismeni novinari nebi napisali naslov: "Nena satima putovala ...". Mi zivimo u BiH i nas jezik je bosanski. Nemojte dodatno i nepotrjebno srbizirati ili kroatizirati nas lijepi i jedini bosanski jezik.
10 2
Peđa
Što je u haljini?
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi