Može li McGregor doći do novog pojasa?

Veliki spektakl 6. marta

Može li McGregor doći do novog pojasa?

Rafael dos Anjos i Conor McGregor suočiće se 6. marta u Las Vegasu na UFC-u 196, na kojem će se odlučivati o pojasu u lakoj kategoriji. 

Da li će Brazilac zadržati pojas ili će Irac objediniti titule u dvije kategorije saznaćemo za nešto više od dvije sedmice. Takođe, na rasporedu je i meč između prvakinje u bantam kategoriji, Australijanke Holly Holm, i izazivača Mieshe Tate. 

Što se tiče favorita u ovim duelima, najpoznatija svjetska kladionica William Hill dala je prednost Conoru McGregoru i Holly Holm, na koje koeficijent na pobjedu iznosi 1.73, odnosno 1.28.

Fanovi MMA borbi ovaj event sa nestpljenjem očekuju, a u isčekivanju istog, UFC je objavio novu produženu najavu ovog događaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi