Conor McGregor se opasno igra sa zdravljem - Izazva čovjeka koji bi ga uništio u treptaj oka
Irski MMA borac poznat je po tome što vrijeđa sve oko sebe čim mu neko uspije stati na kraj (Foto. EPA)

Irac ponovo vrijeđa

Conor McGregor se opasno igra sa zdravljem - Izazva čovjeka koji bi ga uništio u treptaj oka

M. Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor (34) prozvao je prije nekoliko dana velikog bokserskog šampiona Saula Canela Alvareza. Tvrdi da bi se s njim bez problema obračunao i da ne bi imao problema.

Saul Canelo Alvarez jedan od najboljih boksera u proteklih 15-ak godina. Čudesni Meksikanac je šampion svijeta u četiri kategorije i njegovi razorni udarci nešto su što mnogi ne žele osjetiti na svojoj koži.

I dok od Canela mnogi bježe irska MMA zvijezda Conor McGregor tvrdi da je dovoljno sposoban u boksu da bi lako izašao na kraj s meksičkom mašinom. Prije nekoliko dana je javno rekao.

"Ljevak sam, vidio sam određene metode, vidio sam stvari koje bih radio i znam kako bih ga pobijedio. Borio bih se s Canelom. Nema je*enih problema", poručio je irski MMA borac.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cr85EHju_nI/[/instagram]

Canelo je čuo za ovu prozivku umišljenog Irca. Odlučio mu je odgovoriti i rekao je zapravo samo ono što svi ljubitelji boksa misle.

Oglasi

"Pobijedio bih Conora McGregora jednom rukom", poruka je meksičke boks mašine i to je naravno izervoltiralo Irca koji je u svom stilu počeo vrijeđati.

"Canelo ti mala riđokosa kobasice. Pobijedio bih te bez ruku", poruka je Conora McGregora.

Iako je nekada važio za sjajnog udarača MMA i boks su nešto sasvim drugo i McGregor bi imao ozbiljne probleme sa zdravljem ako bi ga uparili s Canelom u ringu.

Irac je imao jednan bokserski meč u karijeri. Bio je posljednji rival čuvenog Floyda Mayweathera koji je ga je s pola snage lagano završio i pokazao mu je da mu nije mjesto u boksu.

The Notorious bi se u oktagon UFC-a trebao vratiti krajem godine kada bi za protivnika trebao imati Michaela Chandlera.

Canelo je čovjek koji drži titule šampiona svijeta u čak četiri različite kategorije. Radi se o momku pred kojim mnogi drhte i koji važi za pravog razarača.

On je profesionalac postao s 15 godina. Sada su mu 32, a u karijeri je već odradio 63 borbe u kojima ima samo dva poraza uz 59 pobjeda i dva neriješena meča.

Promo

Top Komentari

Jara10
unistio ga u treptaj oka????? pa novinari dragi znamo da ne volite konora,ali se ne moraju ovakve gluposti pisati,ma u kakvom stanju mcgregor bio da se sretnu na ulici canelo i konor,canelo ne bi imao promil sanse,konoru bi trebalo 20ak sekundi da ga zavrsi i ostavi krvavog i polomljenog
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi