Poraz od Khabiba ga izjeda: Pijani Conor McGregor ponovo divljao  i gnusno vrijeđao
Conor McGregor je uništen od strane Khabiba Nurmagomedova u borbi održanoj 2018. godine u Las Vegasu (Foto. Screenshot)

Nevjerovatni Irac

Poraz od Khabiba ga izjeda: Pijani Conor McGregor ponovo divljao i gnusno vrijeđao

M. Šljivak

Conor McGregor povukao je ponudu o revanš meču koju je prije nekoliko dana uputio Khabibu Nurmagomedovu, a u novom divljačkom istupu na društvenim mrežama ponovo je izvrijeđao legendarnog Dagestanca.

Irska MMA zvijezda Conor McGregor jednostavno ne može bez Khabiba Nurmagomedova, a to je pokazao i prethodnih dana.

Očigledno 34-godišnjeg Irca izuzetno boli poraz kojeg mu je prije četiri godine nanio Khabib, da ga ovaj sanja svakodnevno tražeći osveti.

Uvrede su uvijek prisutne kada Conor govori o Khabibu. Odavno je prešao sve granice, a prije nekoliko dana ga je izazvao na novi dvoboj.

"Ja se još uvijek borim. Plan tvog oca nije potpun jer si odustao i pobjegao", rekao je Conor McGregor i dodao je:

"Ja sam još uvijek tu ako želiš novu borbu. Tvoj strah od poraza znači da si već izgubio. Bježi koliko hoćeš, ali svi mi na kraju izgubimo. Smrt nas čeka sve. Ja se samo Boga plašim", rekao je McGregor.

Oglasi

Ponudu je povukao u ranim jutarnjim satima. Očigledno ponovo poprilično pijan divljao je na društvenim mrežama, pa je poručio da mu smrad u životu ne treba.

"Ne želim se više boriti s tim smradom. Imam opcije za mnogo bolje borbe, ali neka se zna da je taj čovjek najveća pi***ca u historiji MMA. Zamisli samo koje magnitude bi bila ova borba, ali ti su kukavica. Otac će te ošamariti stoposto kada ga sretneš", poručio je Conor znajući da je Khabibov otac preminuo prije dvije godine.

Nije se na tome zaustavio. Nastavio je s uvredama.

"Još nisi slobodan. Da jesi ostao bi u dagestanskim planinama s porodicom. Umjesto s porodicom, ti si u hotelskim sobama, a djeca i žena su ti sami kod kuće. Probudi se", istakao je Conor.

Irac je najavio da se od februara vraća USADA testiranju, a to znači da bismo ga u oktagonu mogli vidjeti u augustu naredne godine.

Top Komentari

Umbressa
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Top24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi