Conor McGregor se vraća u oktagon u januaru!

Irac će se boriti na UFC-u 246

Conor McGregor se vraća u oktagon u januaru!

Conor McGregor je posljednji put u UFC-ov oktagon ušao 6. oktobra prošle godine, a tada ga je porazio Khabib Nurmagomedov.

Od tada je Irac napravio nekoliko skandala, a mnogi su vjerovali da se više neće boriti. Ipak, predsjednik UFC-a Dana White je večeras saopštio udarne vijesti.

White je poručio da je McGregor danas stavio svoj potpis na ugovor i da će se boriti na UFC-u 246 u Las Vegasu, koji je zakazan za 18. januar.

McGregorov protivnik će biti Donald "Cowboy" Cerrone.

36-godišnji Cowboy Cerrone drži rekord po broju pobjeda (23) i prekida (16) u UFC-u, ali je u svojoj zadnjoj borbi poražen - nokautirao ga je Justin Gaethje.

Promo

Top Komentari

andi
ma pušać kurca,narkomanćina,koga će on pobjediti više,ima traume od HABIBA.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi