Khabib otkrio šta je Conor 'vrištao' dok ga je razbijao u oktagonu
Foto: EPA

The Eagle ništa ne krije

Khabib otkrio šta je Conor 'vrištao' dok ga je razbijao u oktagonu

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov je u oktobru prošle godine deklasirao Conora McGregora kojeg je uvjerljivo pobijedio u Las Vegasu.

Conor je tapkao u četvrtoj rundi nakon što je i prethodne tri uvjerljivo izgubio, a Khabib je otkrio šta mu je McGregor govorio dok ga je The Eagle uništavao.

"Pusti me, molim te. To je govorio. Bio mi je to znak da ne želi biti u oktagonu. Sad želi revanš. Mora ga zaslužiti i dobiti barem 10 borbi", rekao je Khabib.

Dok McGregor i dalje sanja revanš Khabib se sprema za novu odbranu titule. Najavljena je borba protiv Tonyja Fergusona, a ona bi trebala biti održana u aprilu.

Khabib je  na omjeru od 29-0, ali mnogi vjeruju da će ga upravo Ferguson pobijediti.

Top Komentari

user1574720425
Nurmagomedov je fantastičan borac. Zadivljujuće je koju snagu i izdržljivost ima taj borac. Prejak je za kategoriju u kojoj se bori. Ne vidim nijednog borca koji mu se ravnopravno može suprostaviti. Gotovo da nema slabe tačke. Ne bih bio u koži Tonija Fergusona. Rezultat od 29:0 govori sam za sebe. Više od rezultata protivnike treba da zabrine s kakvom dominacijom Nurmagomedov pobjeđuje svoje protivnike.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi