Cowboy i Conor jako blizu dogovora o borbi

Bit će to sjajan obračun

Cowboy i Conor jako blizu dogovora o borbi

M. Šljivak

Conor McGregor će se 18. januara vratiti u oktagon.

Irski MMA borac je nedavno potvrdio da se vraća borbama i to gotovo godinu i po nakon teškog poraza od Khabiba Nurmagomedova.

Protivnik s kojim će se boriti još uvijek nije poznat, ali po svemu sudeći će to biti Donald Cerrone.

Cowboy je važio za glavnog kandidata za borbu sa Conorom. Pregovori su, prema određenim informacijama, jako blizu realizacije i čeka se službena odluka UFC-a.

Cerrone je izgubio posljednja dva meča. Poražen je od Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea, a u karijeri je ovaj 36-godišnji borac na omjeru od 36-13-1.

Ipak, sigurno da bi mu borba sa McGregorom donijela najviše novca, a ono što Cowboy i Conor mogu ponuditi gledateljima je sigurno istinski spektakl.

"Nadam se da će se desiti", kratko je prokomentarisao mogući dvoboj ovog dvojca prvi čovjek UFC-a Dana White.

Top Komentari

Laso
Koji jak protivnik...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije