Uzalud pokušava da se vrati na tron: Mnogi se hvataju za glavu zbog Conorovih snimaka s treninga
Foto - Screenshot

Udarački ništa posebno

Uzalud pokušava da se vrati na tron: Mnogi se hvataju za glavu zbog Conorovih snimaka s treninga

M. Šljivak

Conor McGregor daleko je od gladnog borca koji je nekada bio dvostruki UFC šampion.

Godinama irska MMA zvijezda nije pobijedila ozbiljnog borca, a više je vremena provodio opijajući se na brojnim zabavama koje je organizovao.

Nakon povratka u oktagon doživio je dva poraza od Dustina Poiriera. U posljednjem meču mu je slomljena noga, ali Conor i dalje najavljuje kako će se vratiti bolji nego ikad.

Međutim, snimci udaračkih treninga koje je objavio na društvenim mrežama za mnoge ne predstavljaju ništa posebno. Komentari prema McGregoru su žestoki i smatraju ga sporim i krutim.

Uspio se Irac posvađati s još jednim bivšim šampionom Henryjem Cejudom koji je spreman da se bori s Conorom i razmijenili su brojne uvrede.

Oglasi

"Svi koji smatraju da Conor ne bi trebao dobiti šansu za titulu su je*eni idioti"

Vijest da bi Conor McGregor mogao dobiti napad na titulu prvaka lake kategorije uznemirila je brojne ljubitelje MMA sporta.

Velika većina fanova smatra da irska zvijezda ne zaslužuje napad na pojas jer godinama nije pobijedio ozbiljnog borca.

Predsjednik UFC-a Dana White jasno ističe da je idiot svako onaj ko smatra da se Conor ne bi trebao naći u borbi za pojas.

"Svako ko je iznerviran zbog činjenice da bi Conor McGregor mogao dobiti napad na titlu je je*ni idiot", poručio je Dana White.

Conor McGregor je u MMA karijeri na omjeru 22-6. Nekadašnji je šampion perolake i lake kategorije, ali daleko je od tih slavnih dana.

Posljednju pobjedu ostvario je u januaru 2020. godine protiv Donalda Cerronea, ali ozbiljna pobjeda nad nekim iz vrha nije stigla još od 2016. godine i pobjede nad Eddiejem Alvarezom.

Top Komentari

user1643277060
Mlati lovu frajer
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi