Ovo će mu biti posljednji dan na poslu: Umar pozivao na mir u Ukrajini, prevodilac zahvalio Rusiji
Foto - Screenshot

Namjerno ili ne, prosudite sami

Ovo će mu biti posljednji dan na poslu: Umar pozivao na mir u Ukrajini, prevodilac zahvalio Rusiji

M. Šljivak

Umar Nurmagomedov pobijedio je sinoć u Las Vegasu Briana Kellehera gušenjem u prvoj rundi.

Čudesni Dagestanac upisao je još jednu impresivnu pobjedu, a protivnik nije imao nikakve šanse protiv rođaka čuvenog šampiona Khabiba Nurmagomedova.

Međutim, nakon meča desila se bizarna scena u kojoj je glavnu ulogu imao prevodilac s ruskog jezika koji je Umara stavio u poprilično neugodnu situaciju.

Umar se nakon pobjede zahvalio porodici i prijateljima koji su u Rusiji i pozvao je na mir u Ukrajini.

[twitter]https://twitter.com/FTB_VIDS/status/1500272616703074306[/twitter]

To međutim prevodilac nije izgovorio. On je preveo kako Umar zahvaljuje Rusiji, a to je poprilično uznemirilo publiku koja je dagenstanskog borca izviždala.

Umaru apsolutno ništa nije bilo jasno. Ipak, vjerovatno je i sam shvatio da je čovjek pored njega zabrljao i da je zbog toga dobio uvrede s tribina.

Interesantno je svakako da je službeni prevodilac ekipe 'Nurmagomedov' bio spriječen da uđe u oktagon, ali nakon ovog sigurno je da se gospodin koji je prevodio neće više naći u ovoj ulozi.

Umar Nurmagomedov je sinoć pokazao da se radi o zaista čudesnom borcu i da bi vrlo lako mogao doći do pojasa u perolakoj kategoriji. Protivnik mu je uputio samo jedan udarac, a meč je bio gotov već u prvoj rundi.

Sjajni Dagestanac pod vodstvom Khabiba radi zaista sjajan posao. Izuzetno podsjeća na čuvenog šampiona i trenutno je neporažen s omjerom od 14-0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi