McGregor jeste bezobrazan i bahat, ali sada je prešao sve granice: Žrtva mu je bio jadni batler

Sramotan gest

McGregor jeste bezobrazan i bahat, ali sada je prešao sve granice: Žrtva mu je bio jadni batler

A. Čaušević

Vjerovatno u svijetu sporta ne postoji bahatija osoba od Conora McGregora. 

McGregora "krasi" epitet brbljive i bahate osobe koja ne preza da omalovaži i ponizi svoje rivale. Ponekad njegov bezobrazluk ne poznaje granice.

Kontroverzni Irac je protekle sedmice bio u centru pažnje zbog moguće kupovine Chelseaja. Šalio se da bi mogao kupiti londonski klubl nakon što je Roman Abramovich odlučio dići sidro.

Novim sramotnim i ponižavajućim potezom prema batleru McGregor se pobrinuo da se o njemu priča i piše na negativan način.

McGregor je snimio vidkeo kako traži od batlera da za njega uradi najjednostavnije stvari koje može uraditi sam.

MMA borac je tražio od batlera da mu u jednom trenutku da bocu s vodom, nešto što je definitivno mogao uraditi bez ičije pomoći.

Oglasi

Na snimku se može čuti kako se jadni batler izvinjava na španskom jeziku samo da se ne bi zamjerio bezobraznom McGregoru koji je na kraju želio zvučati ljubazno te se zahvalio na usluzi.

Da stvar bude gora McGregor je u svemu vidio šalu te je izradio montiranu fotografiju da izgleda da ga umjesto batlera uslužuje veliki rival Nate Diaz.

I dok se ižiljava nad slabijim i siromašnijim kada naiđe na sebi ravnog ili moćnijeg McGregor i nije toliko hrabar. Potvđuje to i njegov susret s Vladimirom Putinom od prije nekoliko godina.

Bivši UFC šampion je bio na finalu Svjetskog prvenstva 2018. godine kada je Francuska pobijedila Hrvatsku sa 4:2 i tom prilikom je sreo predsjednika Ruske federacije.

Oglasi

Tom prilikom su razmjenili nekoliko riječi i napravili nekoliko fotografija. Tada je McGregor napravio grešku zbog koje se brže bolje pokajao.

Naime, Conor je zagrlio Putina, što je strogo zabranjeno. Jedan od članova osiguranja ga je upozorio, poslije čega se izraz lica kontroverznog Irca dramatično promijenio.

Nedavno se pojavila i vijest da bi McGregor ponovo mogao u oktagon i to da se bori za titulu prvaka lake kategorije.

Predsjednik UFC-a Dana White jasno ističe da je idiot svako onaj ko smatra da se Conor ne bi trebao naći u borbi za pojas.

"Svako ko je iznerviran zbog činjenice da bi Conor McGregor mogao dobiti napad na titlu je je*ni idiot", poručio je Dana White.

Conor McGregor je u MMA karijeri na omjeru 22-6. Nekadašnji je šampion perolake i lake kategorije, ali daleko je od tih slavnih dana.

Posljednju pobjedu ostvario je u januaru 2020. godine protiv Donalda Cerronea, ali ozbiljna pobjeda nad nekim iz vrha nije stigla još od 2016. godine i pobjede nad Eddiejem Alvarezom.

Top Komentari

vedin
Nije vam dovoljno što ste članak počeli sa jednim idiotom pa ste morali dodati i drugog.
4 0
*p!p!t@*
Zato kad ga jači pritisne plače kao prava pichka što ustvari i jeste...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi