McGregor kao uvrijeđena mlada, ali naletio je na pogrešnog
Foto - Instagram

Njihov susret neće proći dobro

McGregor kao uvrijeđena mlada, ali naletio je na pogrešnog

Midhat Šljivak

Conor McGregor jednostavno ne može da preboli činjenicu da je u borbi protiv Khabiba Nurmagomedova potpuno deklasiran.

Irac u borbi održanoj u oktobru 2018. godine nije imao nikakve šanse protiv čudesnog Dagestanca koji ga je pretukao u oktagonu.

McGregor gotovo četiri godine kasnije još uvijek previše priča, a sada je došao u sukob s bokserskim šampionom teške kategorije Tysonom Furyjem.

Fury je pohvalio Khabibov potez da se povuče iz MMA sporta na vrhuncu karijere, a to je upalilo McGregora.

Irska MMA zvijezda izvrijeđala je Furyja na društvenim mrežama. Ipak, naletio je na pogrešnog jer i Kralj Cigana itekako dobro barata riječima.

Kao i obično Conor je obrisao svoje objave. Očigledno da je opet pretjerao s pićem koje mu očigledno podiže samopouzdanje.

McGregor najavljuje veliki povratak nakon teške povrede koju je imao u porazu od Dustina Poiriera, ali on je odavno daleko od samog vrha MMA sporta i teško da može ugroziti nekog od šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi