Tyson Fury 'uhvaćen' u društvu kralja droge
Foto - Instagram

WBC šampion mu je dobar prijatelj

Tyson Fury 'uhvaćen' u društvu kralja droge

Midhat Šljivak

WBC šampion svijeta teške kategorije Tyson Fury odbranu pojasa imat će protiv Dilliana Whytea, a pripreme za meč započeo je u Dubaiju.

Međutim, pored snimaka s treninga na društvenim mrežama pojavile su se i zanimljive fotografije svjetskog prvaka u društvu s kraljem droge Danielom Kinahanom.

Kinahan je vođa jednog od najvećih kartela u Evropi, a ima i određenu poveznicu s boksom, jer je suosnivač MTK Global promocije.

Fury je često u društvu ovog čovjeka koji iza sebe ima poprilično burnu prošlost. Trenutno se nalazi u bijegu od nizozemskih vlasti zbog šverca 33 tone kokaina vrijednih oko šest milijardi funti.

Kralj Cigana je ranije često isticao kako mu je ovaj mafijaš najbolji savjetnik kroz karijeru i čovjek je koji je bio blizu organizovanja borbe protiv Anthonyja Joshue.

Dogovor je bio postignut, ali na kraju je borba propala jer je Deontay Wilder na sudu dobio pravo da se ponovo bori protiv Furyja.

Sam Fury je imao ogromne problema s drogom u prethodnim godinama. Uspio se 'skinuti', ali fotografije s narko kraljem sasvim sigurno nisu nešto što mu je potrebno u ovom trenutku.

Top Komentari

denimen9
Tyson sigurno dobar momak, a i za gospodina Kinahan i njegove operacije imam samo riječi hvale.
2 2
emanuelmacron
veca bi vjest bila da je uhvacen,sa naucnicima , ovo je potpuno normalno drustvo,za takve ljude
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi