Conor McGregor završio u zatvoru, pojavio se novi video divljanja

Irac iza rešetaka

Conor McGregor završio u zatvoru, pojavio se novi video divljanja

M. Šljivak

Irski MMA borac Conor McGregor napravio je sinoć potpuni haos u Brooklynu napadom na minibus koji je prevozio UFC borce.

Policija New Yorka je nakon divljačkog nasrtaja izdala nalog za hapšenje Irca koji se nekoliko sati kasnije pojavio u policijskoj stanici, te se nalazi u pritvoru sa optužbama za napad.

Teške povrede u napadu doživjela su dva borca. Michael Chiesa je zadobio teške posjekotine lica, Ray Borg je zadobio povredu oka i njihove borbe su otkazane na UFC 223.

Također, povrijeđen je i jedan radnik osiguranja kojem je slomljen zglob, a sa popisa borbi je skinut i McGregorov prijatelj Artem Lobov zbog kojeg je kompletan haos i nastao.

Lobova je nedavno okružio Khabib Nurmagomedov, te ga je ošamario, a McGregor je odlučio da na divljački način osveti prijatelja. Došao je sinoć u dvoranu sa grupom od 20-ak ljudi, napao je minibus, te je izazvao opšti haos.

UFC 223 će usprkos svemu biti održan, ali su tri borbe nakon svega skinute sa popisa. Lobov je izbačen, dok su zbog povreda boraca u napadu Conora McGregora otkazani mečevi Chiesa - Pettis i Borg - Moreno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi