McGregor napravio potpuni haos u Brooklynu, jedan borac povrijeđen

Irac poludio

McGregor napravio potpuni haos u Brooklynu, jedan borac povrijeđen

Midhat Šljivak

Conor McGregor napravio je potpuni haos u Brooklynu, te je napao minibus u kojem je bio ruski borac Khabib Nurmagomedov, ali i ostali borci koji će učestvovati na UFC 223 eventu.

Nurmagomedov će se u subotu boriti protiv Maxa Hollowaya za titulu lake kateogorije, koja će biti oduzeta McGregoru.

Nije se Irac pomirio sa ovom odlukom, te se pojavio na današnjem danu za medije. Napravio je potpuni haos, napao je na minibusa u kojem su bili borci i pozivao je Khabiba da izađe napolje.

Lupao je McGregor po staklima minibusa, a zatim je pokušao razbiti stakla komadima ograde i svim što mu je bilo pri ruci.

Uspio je tom prilikom povrijediti borca Michaela Chiesu o čijim povredama će se UFC kasnije izjasniti.

McGregor bi se trebao pojaviti i na samom eventu u subotu, a pobjednik duela Nurmagomedov - Holloway će sigurno biti njegov rival u narednim mjesecima.

Top Komentari

Lud
Kreten...
9 0
Bego
Joj i tebi treba nos razbit,sevap bi bilo
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi