Khabib i McGregor su bili prijatelji, a njihovi statusi na Twitteru iz 2014. godine sad su bizarni

Čak su i trenirali zajedno

Khabib i McGregor su bili prijatelji, a njihovi statusi na Twitteru iz 2014. godine sad su bizarni

Endin Čaušević

Prašina nakon meča Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora još uvijek se nije slegla nakon što je nastao pravi haos poslije meča i pobjede Khabiba.

Dagestanac je odmah nakon završetka meča preskočio kavez i krenuo da se tuče sa članovima Conorovog tima, a meta mu je bio jedan od trenera koji ga je žestoko vrijeđao tokom ovih mjeseci. Iz McGregorovog tima nisu birali način da uvrijede svog protivnika, a to je najčešće bilo na vjerskoj osnovi.

Međutim, u toku cijelog ovog haosa na društvenim mrežama su se pojavili tweetovi ovog dvojca iz 2014. godine. McGregor i Khabib su tada bili u jako dobrim odnosima, a čak su nekoliko puta trenirali zajedno. Ipak, danas ovi statusi na Twitteru izgledaju jako čudno i bizarno.

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Bravi obični
9 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi