Conor tvrdi: Protiv Khabiba sam se borio sa slomljenim stopalom

Irac tvrdi da nije bio potpuno spreman

Conor tvrdi: Protiv Khabiba sam se borio sa slomljenim stopalom

M. Šljivak

Conor McGregor prethodnih mjeseci srlja iz gluposti u glupost.

Sve je krenulo prije godinu dana kada je napao autobus u kojem je bio Khabib Nurmagomedov zbog čega završio u zatvoru, a zatim je vrijeđao na vjerskoj osnovi dagestanskog borca pred njihov obračun u oktobru prošle godine.

Nakon teškog poraza nije se smirivao. Napadao je fanove, optužen je za seksualni napad, a dok se vode procesi protiv njega Irac na društvenim mrežama poprilično izigrava klovna.

Često objavljuje provokacije prema kolegama iz UFC-a. Khabib je najčešća meta, a sada tvrdi da se u tom meču borio sa slomljenim stopalom.

"Slomio sam stopalo tri sedmica prije meča. Ipak, ja sam bio taj koji je marširao prema naprijed i koji je zadao posljednje udarce te večeri i to na njegovog brata. Sretan sam kako je meč prošao i sretan sam zbog onog što sam naučio", napisao je Conor.

The Notorious se nedavno odlučio ponovo oprostiti od MMA sporta. Ipak, očekivano se brzo predomislio i sada čekamo njegovu novu borbu.

Posljednji pobjedu je ostvario 2016. godine i u međuvremenu je doživio bokserski poraz od Floyda Mayweathera, te meč protiv Khabiba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi