Čovječe imaš li ti srca? Trener se javno hvali prebijanjem dječaka na treningu

Nevjerovatna scena

Čovječe imaš li ti srca? Trener se javno hvali prebijanjem dječaka na treningu

M. Šljivak
Teme:

Šokantan snimak pojavio se na društvenim mrežama, a glavnu ulogu ima egipatski trener borilačkih vještina, izvjesni Capth Helal.

On je na svom profilu objavio snimak na kojem brutalno prebija dječaka koji trenira kod njega i to radi sa dosta zadovoljstva.

Nesretni dječak od šest ili sedam godina uzalud pokušava da se odbrani. Trener ga brutalno pogađa rukama i nogama i dječačić konstantno pada u nokaute.

[twitter]https://twitter.com/BomberConnor/status/1304485108771098627[/twitter]

Ovo je zaista brutalno i za svaku osudu jer jedan trener nikako ne smije da se ovako iživljava nad djetetom.

Vjerovatno da ovaj dječak nije jedini koji proživljava isto...

Top Komentari

realno_govoreci
Zna li se sta se desilo sa trenerom jer ako roditelji nisu poduzeli nista,njih onda treba ovako isprebijati!!!
5 1
OR7
naravno da je za svaku osudu,ponašanje kretena,ali mi je još više žao malog,koji ne posustaje,on ga obori,a mali ustaje i tako stalno, duša draga...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi