MMA borac se kaje što nije pretukao pedofila: "Mamu li mu je**m smrdljivu..."

Nakon što mu je napastvovao kćerku

MMA borac se kaje što nije pretukao pedofila: "Mamu li mu je**m smrdljivu..."

S. Grebović
Teme:

Srbijanski MMA borac Aleksandar "Joker" Ilić imao je, blago rečeno, traumatično iskustvo nakon što je naoružani pedofil napastvovao njegovu maloljetnu kćer.

Prema Ilićevoj izjavi, on je uz pomoć komšija uspio da uhvati pedofila i onesposobi ga nakon čega je na lice mjesta došla policija.

Organi gonjena su istog brzo lišili slobode, ali sama njihova reakcija nije zadovoljila Srbijanca.

"Svako ko živi u Bazelu treba da vidi ovo lice. Pedofilčina odvratna. Mamu li ti je**m smrdljivu. Da je zemlja normalna, ovakvi bi već bili uklonjeni ili mrtvi, a ne bi šetali na slobodi i napadali djecu po ulici", bijesan je bio Ilić koji dodaje da je napadač bio i naoružan.

"Našao sam kod njega oštar predmet, dakle bio je naoružan, ali njih to ne zanima. Zašto bi oni njega gledali kao opasnog čovjeka i tako ga tretirali", ironično zaključuje.

Ovaj 31-godišnji borac koji iza sebe ima 12 pobjeda i tri poraza u svojoj MMA karijeri žali što se nije sam obračunao sa pedofilom.

"Živiš u Švicarskoj koja je neki sinonim za normalnu i uređenu zemlju, a istovremeno imate policiju i zakon koji štiti ovakve 'ljude'. Da sam ga prebio, polomio pred njima, mene odmah hapse, gubim papire, isteruju me iz zemlje da možda sutra ne mogu da vidim svoju djecu. Trebao sam mu polomiti ruke, noge i prste i napraviti ga trajnim invalidom.", dodao je.

Top Komentari

Penderinos
Tužno i žalosno na sta je današnji svijet izašao kada su okorijeli kriminalci zasticeniji od medvjeda , možete silovati , opljačkati , napastvovati kćerku ili sina a da ti zauzvrat smiješ samo promatrati. Gdje li je sada Tito i njegova milicija , ovom pedofilu bio ogadio i samu pomisao da dira malu djecu
5 2
Mele
U policiji sirom svijeta rade isti takvi ljudi, u vrticima, skolama, sportskim udruzenjima. Komjputeri im puni djecije pornografije, videa i slika. Ne cudite se zbog toga..Zato ih i stite, saradjuju sa njima..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi