Čovjek zbog kojeg je Khabib letio izvan oktagona proziva sve: Najbolji sam na svijetu, ku....e!

Dillon Danis upisao drugu pobjedu

Čovjek zbog kojeg je Khabib letio izvan oktagona proziva sve: Najbolji sam na svijetu, ku....e!

M. Šljivak

Dillon Danis je čovjek koji je u centar pažnje stigao kada je u oktobru prošle godine ušao u okršaj sa UFC šampionom Khabibom Nurmagomedovim.

Danis je bio taj zbog kojeg je The Eagle nakon meča sa Conorom McGregorom preskočio oktagon i upravo je prema njemu krenuo kako bi se zbog uvreda na vjerskoj osnovi obračunao.

Ovaj 25-godišnji borac je sinoć stigao do svoje druge pobjede u profesionalnoj karijeri. Pobijedio je Maxa Humphreyja polugom na ruku u prvoj rundi i došao je do omjera od 2-0.

Nakon borbe je poručio kako je najbolji na svijetu...

"Prošli meč je bio suviše kratak. Želio sam silno nekog isprašiti. Ovdje me ne mogu uhapsiti zbog prebijana, pa sam rekao idemo to napraviti", rekao je Danis, a zatim je prozvao glavne zvijezde Bellatora, ali i UFC-a.

"Rekao sam i ranije, ja sam jebeno najbolji na svijetu. Rekao sam to opet i opet ću ponoviti. Da vidimo ko me može zaustaviti. Rory (MacDonald), Jon Jones, bilo koja od tih kučkica? Dođite", istakao je Danis.

Možda malo i previše priča, ali treba mu se odati priznanje za ono što je napravio u dvije borbe koje je imao.

Obje je završio u prvoj rundi. Prisilio je protivnike na predaju i pokazao je da nije uzalud nosioc crnog pojasa u jiu-jitusuu i grappling šamoion.

Top Komentari

Balans
2:e pobjede i najbolji na svjetu? Vidi mu gaća.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije