Čovjek zbog kojeg je Khabib preskočio kavez iste noći napravio nevjerovatnu ludost

Moglo ga je žestoko koštati

Čovjek zbog kojeg je Khabib preskočio kavez iste noći napravio nevjerovatnu ludost

E. Čaušević

Dillon Danis je jedan od trenera Conora McGregora, a upravo je zbog njega Khabib Nurmagomedov preskočio kavez i udario ga nogom u glavu.

Khabib je u nedjelju u Las Vegasu pobijedio McGregora i odbranio titulu lake kategorije UFC-a. Ipak, ovaj meč obilježio je skandal nakon što je Dagestanac preskočio kavez i krenuo u obračun s ekipom irskog borca koja ga je žestoko vrijeđala svih ovih mjeseci.

Na njegovoj meti posebno je bio jiu jitsu trener Dillon Danis koji je Khabiba vrijeđao najviše na vjerskoj osnovi. Khabib je nakon meča preskočio kavez i i bacio se na Dillona, te mu zadao nekoliko udaraca. Ipak, osiguranje je brzo reagovalo i spriječilo veći incident.

No, UFC borac Brian Ortega je te noći bio u šoku kada je vidio Dillona u jednom od noćnih klubova u Las Vegasu. Ortega je izjavio da ga je najviše šokiralo što je on bio sam, te što bi sigurno loše prošao da se slučajno sreo s Khabibom ili članom njegovog tima.

"Vidio sam ga u klubu i bio je sasvim sam. Prišao sam mu i pitao ga da li je normalan i zašto je sam. Pokušao je s kapuljačom da se sakrije, ali svi su ga prepoznali. To je zaista lud i hrabar potez jer je vrlo lako moglo doći do sukoba da je tu bio neko od Khabibove ekipe. Te noći su gotovo svi UFC borci bili tu. Malo mi je pričao šta se dešavalo nakon meča i vidio sam masnicu na njegovom licu, a oko mu je bilo otečeno. Nagovorio sam ga da se vrati u hotel jer nisam htio da nas neko zaskoči", rekao je Ortega.

Top Komentari

kikiriki
PA OVOM SE NA FACI VIDI DA JE RETARDIRAN
34 2
Ibrakadabara
Retardinjo ofarbani sljiva na oku
19 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi