Vladimir Putin primio Khabiba: Svi mi možemo preskočiti ogradu!
Predsjednik Rusije je ugostio Khabiba Nurmagomedova i njegovog oca.

Nakon odbrane UFC-ovog šampionskog pojasa

Vladimir Putin primio Khabiba: Svi mi možemo preskočiti ogradu!

Predsjednik Rusije Vladimir Putin je danas primio Khabiba Nurmagomedova i čestitao mu na odbrani UFC-ovog šampionskog pojasa u lakoj kategoriji protiv Irca Conora McGregora.

Nurmagomedov je minulog vikenda prekidom u četvrtoj rundi savladao McGregora, a tek je nakon meča nastao pravi haos.

Naime, ruski borac je preskočio ogradu oktagona i krenuo u obračun sa Conorovim timom zbog vrijeđana njegova države, vjere i porodice.

Bilo je burno i u oktagonu u koji su uskočili članovi Khabibove pranje kako bi se obračunali sa McGregorom, ali je sve na kraju završeno bez teže povrijeđenih i uhapšenih.

Ipak, scene iz Las Vegasa su još uvijek glavna tema svjetskih medija, a danas se incidenta nakon borbe Nurmagomedova i McGregora dotakao i predsjednik Rusije. Jasno je na čijoj je strani.

Nurmagomedov je rekao Putinu da mu je žao što se nije mogao obuzdati, ali da su uvrede na račun njegovog oca, države i vjere od strane McGregorovog tima bile previše. Predsjednik Rusije mu je na to šaljivo odgovorio da će zamoliti njegovog oca da ne bude preoštar prema njemu zbog incidenta, pa dodao:

"Ne samo ti, svi mi možemo na isti način preskočiti ogradu ako nas napadnu".

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Gdje ga je primio, u čekaonici na željezničkoj stanici? Kakav je to radijator?
21 34
Svojprisebi
Rusija i Putin su perfektan primjer kako ortodoxi i muslimani trebaju zajedno biti u ovim teskim trenucima i za jedne i za druge.... Da je Bogdom na balkanu jedan Putin
28 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije