Masvidal uz komad pizze pričao o Conoru: S****o bih tog patuljka!

Nakon pobjede nad Diazom

Masvidal uz komad pizze pričao o Conoru: S****o bih tog patuljka!

M. Šljivak

Jorge Masvidal je u New Yorku u sjajnom meču savladao Natea Diaza i osvojio je BMF pojas.

Masvidal je stigao do titule najopakijeg tipa UFC-a, a američki novinari su ga nakon ovog meča upitali za eventualnu borbu sa Conorom McGregorom.

Irac često proziva Masvidala na društvenim mrežama, a Masvidal je odlučio da mu javno odgovori i to na press konferenciji uz komad pizze.

"Čemu se vraća? Borbama? Ne znam, ako se bude borio i dođe do pobjed i poželi ovo", istakao je Masvidal i nastavio je:

"Dobro znate šta bih napravio tom malom liku. Sjebao bih tog patuljka, ali jasno mi je zašto bi ljudi voljeli da nastrada. On ne želi ovo, on samo priča kako bi privukao pažnju. Navijao je za Natea kako bi dobio treću borbu. On udara starce jer to su borbe u kojima može pobijediti", rekao je Masvidal.

Gamebred je stigao do svoje 35. pobjede u MMA karijeri i neće biti nikakvo čudo ako on bude naredni izazivač za titulu titulu velter kategorije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi