Ronaldo se dosađivao na bokserskom spektaklu Furyja i Paula, a onda je naletio na Mikea Tysona

Video postao hit na Twitteru

Ronaldo se dosađivao na bokserskom spektaklu Furyja i Paula, a onda je naletio na Mikea Tysona

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo pratio je sinoć bokserski okršaj u Saudijskoj Arabiji između Tommyja Furyja i poznatog YouTubera Jakea Paula. Na ovom meču bio je veliki broj poznatih ličnosti, a najviše pažnje privukao je susret Ronalda i legendarnog Mikea Tysona.

Tommy Fury je pobijedio Paula nakon podijeljene sudijske odluke i nanio je sigurno težak poraz Amerikancu koji je tvrdio prije meča da će bez problema da dođe do ponve pobjede.

No, prvi put kada je protiv sebe u ringu imao pravog boksera Paul je doživio poraz koji će ga sigurno spustiti na zemlju. Mlađi brat Tysona Furyja do pobjede je stigao sjajnom serijom udaraca u finišu meča, te je diktirao tempo borbe od samog početka što je na kraju i presudilo u njegovu korist.

Ovaj meč održao se u Diriyahu u Saudijskoj Arabiji i privukao je veliki broj poznatih ličnosti, a prije svega tu se izdvaja Cristiano Ronaldo koji je iskoristio priliku da prati ovaj meč i čini se da je imao favorita.

Ronaldo je na bokserski spektakl u Diriyah Areni došao sa svojim najstarijim sinom Cristianom Juniorom, a naravno kamere su pomno pratile reakcije u njihovoj VIP loži.

Oglasi

Čini se da su Ronaldo i njegov sin navijali za Jakea Paula u ovom okršaju jer nisu bili baš previše oduševljeni kada je saopšteno da je nakon podijeljene sudijske odluke pobjednik Tommy Fury.

Ronalda su mnogi kritikovali da nije baš uživao u bokserskom spektaklu i da je čini se došao samo kako bi sinu ispunio želju, te da je izgledao kao da jedva čeka da se sve završi i da se vrati svojoj kući.

Također, na meč u Saudijsku Arabiju jučer je doputovao i jedan od najboljih boksera teške kategorije svih vremena Mike Tyson koji nije htio da propusti ovaj spektakl.

Upravo se u centru pažnje našao susret Tysona i Ronalda koji su se sreli u VIP loži i naravno iskoristili priliku da popričaju, te da se fotografišu, a video njihovog susreta postao je hit na društvenim mrežama.

Čini se je upravo susret s Tysonom za Ronalda bila najbolja stvar te noći jer u bokserskim mečevima koje je imao priliku da prati nije baš uživao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi