Cro Cop danima ne izlazi iz kuće: Opasno je za sve...

Mirko Filipović se oglasio

Cro Cop danima ne izlazi iz kuće: Opasno je za sve...

Midhat Šljivak

Legendarni Mirko Filipović danima nije napustio svoj dom.

Naravno, razlog je koronavirus koji je zaustavio apsolutno sve u svijetu sporta, a među njima je i Cro Cop.

Mirko se svojim fanovima javio na Facebooku i uputio je apel ljudima da se pridržavaju mjera.

"Želim se priključiti ovoj akciji i apelovati na sve sugrađane da se pridržavao uputa i da se što prije i bezbolnije pokušamo riješiti ove pošasti. Koronavirus nije opasan samo za starije ljude. Upravo me zvao jedan prijatelj iz Milana koji već 15-ak godina živi tamo. Njegovi prijatelji koji godinama treniraju su na intenzivnoj i bore se za život. Opasno je za sve jer nikad ne znamo kako će koji organizam reagovati", poručio je Filipović.

Mirko je samo jedan u nizu sportista koji se priključio akciji upozorenja građana, ali svakako se svi nadamo da će ovo sve biti veoma brzo gotovo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi