Legendarni Cro Cop novom fotografijom obradovao fanove

Vratio se u dvoranu

Legendarni Cro Cop novom fotografijom obradovao fanove

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović obradovao je svoje fanove novom fotografijom na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Cro Cop je prije nešto više od mjesec dana pretrpio moždani udar nakon čega je saopštio da je njegova karijera gotova jer više ne bi smio primiti nijedan udarac u glavu.

Mirko je nakon toga počeo sa oporavkom, a da stvari idu sve bolje potvrđuje i posljednja fotografija na kojoj se vidi da je legendarni borac ponovo u dvorani. "Povratak u dvoranu", napisao je Mirko uz fotografiju. 

Naravno, Mirko više ne smije raditi sparinge i slično, ali svakako da njegovom borilačkom duhu itekako prija i obično udaranje rukavicama u vreću.

Podsjetimo, posljednju borbu u karijeri Cro Cop je obavio u februaru mjesecu kada je u debiju za Bellator pobijedio Royja Nelsona.

View this post on Instagram

back to the gym..😀👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi