Cro Cop demolirao Japanca za minut
Legenda ni sa 43 godine ne odustaje od borbe. Mirko je zaista čudo prirode i definitivno jedan od najvećih boraca ikad

Pobjeda Mirka Filipovića

Cro Cop demolirao Japanca za minut

M. Šljivak

Mirko Filipović pobijedio je danas u Japanu domaćeg borca Tsuyoshija Kosaku nokautom u prvoj rundi. Nakon godinu dana legendarni Cro Cop se vratio u ring, a protivnik mu je bio 47-godišnji Kosaka, čovjek koji je prvi pobijedio legendarnog Fedora.

Cro Cop je posao završio već nakon jedne minute. Kosaka nije imao šta tražiti u ovom meču, primio je nekoliko žestokih udaraca na otvaranju, a zatim i u borbi na parteru.

Pomoći i spasa mu nije bilo. Udarci koje je dobio bili su preteški, pa je njegov ugao odlučio da prekine borbu nakon samo jedne minute.

Cro Cop je tako nastavio seriju pobjeda, a ovo mu je osmi uzastopni trijumf.

Top Komentari

Der_Kriminalist
Mislim da je red da mu nađu ozbiljnijeg protivnika.
2 3
hasanze
KAKAV JE OVO BORAC DALI MU NEKOG STARCA IZ JAPANA HAHAHA JA BRUKE MAJKO MILA.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije