Cro Cop nakon pobjede: Ja to njemu nikada ne bih uradio

Filipović slavio protiv Martineza

Cro Cop nakon pobjede: Ja to njemu nikada ne bih uradio

Mirko Filipović se vratio nakon teške povrede koljena i u japanskoj organizaciji Rizin upisao pobjedu nad Roqueom Martinezom.

Nastavio je tako Cro Cop niz pobjeda, a protiv Martineza je presudio jedan strahovit udarac laktom. Martinez je od istog pretrpio duboku posjekotinu na čelu koja očigledno nije mogla biti sanirana, pa je Filipović slavio prekidom u prvoj rundi.

Nakon meča Filipović je, ipak, imao šta zamjeriti svom protivniku koji je do ovog meča imao skor od 13 pobjeda i četiri poraza.

"Bio sam strašno kondicijski spreman i čekao sam svoju priliku. Bio sam siguran da ću borbu dobiti prekidom. Nisam mu mjerio veličnu rupe na čelu, ali se to valjda nije moglo zaustaviti. Na operisano koljeno nisam obraćao pažnju. On me pokušavao udariti po koljenu što baš nije fer i ja to protivniku nikada ne bih napravio", izjavio je Filipović za Večernji list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi