Cro Cop za 60 sekundi u ringu zaradio pravo bogatstvo

Usput je protivnika poslao u bolnicu

Cro Cop za 60 sekundi u ringu zaradio pravo bogatstvo

M. Šljivak

Najbolji hrvatski MMA borac svih vremena Mirko Filipović uspješno se bori i sa 43 godine na leđima.

Legendarni Cro Cop je posljednjeg dana 2017. godine odradio meč u Japanu, gdje je nakon 60 sekundi brutalno prebio domaćeg borca Tsuyoshija Kosaku.

Nesretni japanski borac je sa teškim povredama završio u bolnici, a Mirko je kući za minut u ringu odnio ogroman novac. Specijalizovani portali tvrde da je Cro Cop iz ove borbe izašao bogatiji između 300 i 350 hiljada dolara.

S obzirom na to da je Filipović velika legenda, ovakva cifra za njegov nastup nije nikakvo čudo, a sigurno je da će njegov račun biti i veći nakon preostalih borbi koje je do kraja godine dogovorio.

Top Komentari

SEIKO
I Mirko će naletjet na kakvog RMPALIJU da ga pošalje u bolnicu.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi