Cro Cop žrtva lažnog intervjua: Bolje da je krenuo po Antarktiku u japankama

Filipović poslao jasnu poruku

Cro Cop žrtva lažnog intervjua: Bolje da je krenuo po Antarktiku u japankama

M. Šljivak

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović bio je žrtva izmišljenog intervjua.

Njegovo ime su iskoristili kako bi izreklamirali određeni proizvod, a to je izuzetno naljutilo Cro Copa koji je obećao da će se obračunati sa tom osobom, čim bude saznao o kome se radi.

"Prijatelji su mi poslali link na kojem sam u nekom intervjuu hvalio i reklamirao nekakav preparat. Neki idiot se dosjetio da bi to moglo biti fora i nadrobio svašta. Ne može se čovjek boriti sa tim. Sve sam doživio, ali da neko objavi izmišljen razgovor sa mnom, to nisam. Posebno jer reklamiram neki proizvod", rekao je Cro Cop, te je najavio:

"Ako saznam ko je taj 'poslovni genije', biće mu draže da je krenuo u ekspediciju po Antarktiku u japankama. Bolje mu je to nego što se pravio pametan i inovativan", poručio je Filipović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi