Cro Copa optužili da je slagao za moždani udar, a on objavio fotografiju iz bolnice

Tužan kraj hrvatskog borca

Cro Copa optužili da je slagao za moždani udar, a on objavio fotografiju iz bolnice

Endin Čaušević

Najbolji hrvatski borac Mirko Filipović sinoć je šokirao javnost kada je objavio da je imao moždani udar.

Cro Cop je otkrio da je završio u bolnici prije sedam dana i da su mu doktori saopštili da je imao moždani udar. On je odmah odlučio da završi svoju karijeru i sinoć je potvrdio da više nikada neće kao borac ući u ring, te da je došlo vrijeme da se oprosti.

"Imao sam moždani udar, krvarenje u mozak. Ja sam danas izašao iz bolnice i zato sam htio doći ovdje da ljudi vide da sam ja zdrav, imao sam nevjerojatnu sreću u nesreći, taj izljev je mogao otići i lijevo i desno. Imao sam disekciju vene, pukla je od mehaničkog podražaja. To nema veze s borbama, jednostavno vrat je bio preopterećen. Ja se sad moram boriti za život", kazao je Filipović sinoć.

Mnogi su nakon toga optužili Filipovića da ne govori istinu, te da samo traži izgovor kako bi završio karijeru. Takve optužbe su pogodile Cro Copa koji se oglasio na društvenim mrežama i objavio fotografiju iz bolnice.

View this post on Instagram

😔

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi