Da li je ovo realno? Tyson novim videom oduševio sve, fanovi poručuju: "On se vratio!"

Spreman kao nekada

Da li je ovo realno? Tyson novim videom oduševio sve, fanovi poručuju: "On se vratio!"

E. Škorić

Legendarni bokser Mike Tyson objavio je još jedan video treninga i oduševio svijet.

Nedavno je objavio video u kojem izgleda kao prava zvijer u rukavicama, bez obzira što više od deset godina ne trenira boks. Ipak, ljubav prema ovom sportu ga je natjerala da opet "zapleše".

Brzina i silina njegovih udaraca izgledaju impresivno, a oduševljeni fanovi u komentarima oduševljeno pišu: "Evo ga, vratio se".

Pedesetčetverogodišnji Mike već je najavio da bi mogao odraditi nekoliko revijalnih borbi i zaista bi bilo uživanje gledati ga ponovo u ringu.

"Želim ući u formu kako bih mogao boksovati tri ili četiri runde u dobrotvorne svrhe i slične stvari.Već osjećam da sam u dobroj formi. Nazad želim kako bih odradio humanitarne mečeve i kako bih skupio novac da pomognem beskućnicima i ovisnicima o drogi, kakav sam i ja bio", rekao je Tyson.

Top Komentari

Vedad.os
Kako bi ovaj jeo današnje boxercice..
10 0
sport1
@realno_govoreci, salt_city, adnanos, Vedad. OS, fullvedo. Evo ovo je prvi put da ima vise od jednog komentara, a da nije iznjeta mrznja, nacionalizam, prostakluka. Evo ovo je dokaz da su ljubitelji i oni koji praktikuju borilačke, na prvu, nasilne sportove, prava gospoda. Zato od mene svoj petorici kapa do poda... Mike je masinerija!!! Sportski pozdrav
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi