Ovo je nevjerovatno: Tyson ima brzinu 20-godišnjaka, a ponude stižu sa svih strana

Nestvaran je

Ovo je nevjerovatno: Tyson ima brzinu 20-godišnjaka, a ponude stižu sa svih strana

Midhat Šljivak

Mike Tyson vratio se treninzima.

Iron Mike najavio je kako će pokušati da odradi nekoliko egzibicijskih mečeva u humanitarne svrhe, a već mu sa svih strana stižu unosne ponude.

Tako mu je Bare Knuckle promocija ponudila 20 miliona dolara za borbu bez rukavica, a javljaju se i nekadašnji rivali koji su spremni da s njim ponovo ukrste rukavice.

Međutim, ono što je nevjerovatno je to da Mike sa 53 godine ima brzinu čovjeka od 20-ak godina. To je nedavno potvrdio njegov trener Rafael Cordeiro.

"Nije udarao fokusere 10 godina. Nisam očekivao da ću to vidjeti on što sam vidio. Vidio sam čovjeka sa istom brzinom koju imaju momci sa 21 ili 22 godine", rekao je on.

Tyson pred sobom ima svakako zanimljive ponude. Vidjet ćemo hoće li neku od njih prihvatiti, a do tada će sasvim sigurno imati žestoke pripreme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi