Oglasio se Beljo nakon što je pokraden u Rusiji: Ovo se ne događa ni u amaterskom boksu

Nevjerovatna situacija

Oglasio se Beljo nakon što je pokraden u Rusiji: Ovo se ne događa ni u amaterskom boksu

Esmer Oštraković

Svoj prvi poraz u karijeri i to na jako kontroverzan način doživio je Damir Beljo u Moskvi.

Nakon tri i pol godine Beljo je ponovo kročio u ring, a borio se protiv Rusa Alekseija Papina, te je na kraju poražen.

Međutim, sporni trenutak borbe desio se u drugoj rundi i to nakon što je Beljo dobio udarac u bradu, a sudija je tada odlučio da prekine meč.

Udarac jeste bio snažan, ali Beljo je bio na nogama, te je čak i nastavio borbu, međutim sudiju to nije previše zanimalo.

Nakon što je sudac prekinuo meč, to je izazvalo veoma burnu reakciju Damira Belje, koji nije mogao vjerovati šta se upravo desilo.

Beljo se nakon svega odlučio oglasiti na društvenim mrežama.

"Prvo Bogu hvala i slava na svemu. Mislim da mi je nanesena nepravda jer, jest me udario lijevim krošeom u bradu, ali ja sam se jako brzo vratio i bio u meču. Nažalost, sudac je prekinuo, ovo se ne događa ni u amaterskom boksu, ali kako god, opet Bogu hvala i slava. Ovo je ništa na spram onoga što sve ljudi doživljavaju i kakve sve nepravde. Zdrav sam i ako Bog da uskoro se vraćam svojoj djeci i ljudima koji me vole", napisao je Beljo, te je dodao:

"Oprostite i vi, a i Bog što sam možda malo burno reagirao, kako god tko gledao na ovo ja poštujem i iskreno hvala svima, toliku podršku nisam očekivao i ne znam čime sam je zaslužio. Eto, žao mi je, tko je gledao, ali čitav meč, vidio je da sam došao smiren i uistinu sam želio pobijediti i dati sve od sebe, ali je sudac ovako odlučio i opet Bogu hvala", završio je Beljo.

Top Komentari

Realno01
Ajd ne zezaj. Lik te zakacio momacki i nastavio te udarati a ti sj bio izgubljen.Ovako se desavalo da ne orekine borbu da su zivoti izgubljeni jer je sudija pustio.
0 2
Samo_Realno
A bas naso ici u Rusiju...e moj Beljo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi