Dana White najavio opkladu od milion dolara, a Mike Tyson je vrištao od smijeha
Foto - Screenshot

Uložit će novac protiv Jakea Paula

Dana White najavio opkladu od milion dolara, a Mike Tyson je vrištao od smijeha

M. Šljivak

Prvi čovjek UFC-a Dana White najavio je kako će uložiti milion dolara na pobjedu nekadašnje MMA zvijezde Bena Askrena protiv YouTubera Jakea Paula.

Iritantni YouTuber će imati svoj treći nastup u ringu, a ovog puta je pred njim konačno pravi borac, ali ne i bokser. Bivši član UFC-a Ben Askren će se suočti sa njim 17. aprila.

Gostujući u podcastu Hotboxin kod Mikea Tysona Dana White je najavio kako će uložiti milion dolara protiv Paula.

"Nadam se da će biti opcija klađenja jer ću uplatiti milion dolara da će izgubiti ovu je*enu borbu. Uplatit ću milion dolara", poručio je White, dok je Tyson naprosto uživao u onim što čuje.

White je nastavio:

"Budimo realni, Jake Paul nije je*eni bokser. Momak je dijete sa YouTubea. Sada će se boriti sa hrvačem koji se u karijeri susreo sa pravim borcima. Bio je svjetski prvak u drugim organizacijama", rekao je White.

Oglasi

Zab Judah koji je bio u društvu Tysona smatra da je Paul jako dobar u ringu.

"Dana, gledao sam ga. Žestoko radi i ne šalim se, dobar je", istakao je Judah.

Jake Paul se ubrzo oglasio i spreman je da se kladi u dva miliona dolara sa Whiteom.

"Dana, uduplajmo uloge. Dva miliona dolara i pobjednik nosi sve. Nakon što nokautiram Bena, možemo organizovati Jake Paul protiv Dana Whitea jer sebe smatraš bokserom, a mene YouTuberom", poručio je Jake Paul.

Promo

Top Komentari

user1597153724
A jeste dosadni s ovim jake paulom, kreten mali
5 0
Mele
Njega svi zovu prvi covjek, kao da je on stvotio UFC. to je postojalo dok je Dana drzao kurseve za aerobic. Poslije su 2 bogata brata Fertitta, kupili sve, dok Dana obnavlja funkciju predsjednika, menadzera i vlasnik je oko 10 % od dionica.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi