6

Komentari (6)

Sejo1979
Nista novo Dana whitr je veliki luljubimac Trampa i njegov vjerni prijatelj a svima je poznata ljubav Trumpa i Rusije
Mel_Glupson
Daj jedan primjer ljubavi između trumpa i Rusije??? Samo jedan hehehe
DDG
Poznato je da su ovi što su najglasniji protiv homoseksualizma najveći derpaši
Amerika i zapad su puni, pe...dera, transvestita, bise...ksualaca, promjena polova, niti se zna ko je musko a ko zensko.U Rusiji nema pede...rluka, lezbijanja, kod njih ima samo dva pola, Musko i Zensko, dok na zapadu ima svakakih polova. Ovaj Zapad i Amerika sami ce sebe i buduce generacije izdegenerisati, sami su krivi za to, trazili su i dobili su.
HamzaVojvoda
Tako je ujkaro i zato stojim iza rusije od prvog dana a ne tog poganog zapada koji se bori do poslednjeg ukrajinca
Ero
Ovaj rat nema veze sa *****lukom nego borbom za suverenitet i nezavisnost jedne države. Kad tebi neko napadne državu i zauzme teritoriju hoćeš li to popustit? Kad ti neko osporava identitet i pravo na državu hoćeš li to reći da ima pravo? Kad ti neko kaže šta ti država smije a šta ne smije radit hoćeš li pristat da ti država postane marionetska?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.