Dana White u središtu seks skandala: Upravo sam čuo za to sr***e!

Tvrdi da mu žele iznuditi novac

Dana White u središtu seks skandala: Upravo sam čuo za to sr***e!

Midhat Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White našao se u središtu seksualnog skandala, te je postao žrtva iznude.

Kako navode američki mediji, Whiteu su striperka i njen dečko Ernesto Joshua Ramos pokušali da iznude 200.000 dolara kako video seksa s njom ne bi pustili u javnost.

Žena je snimala odnos s Whiteom bez njihovog znanja u jednom brazilskom hotelu, a zatim su krenule ucjene od strane Ramosa.

Do prošle sedmice znalo se samo da je ugledni biznismen iz Las Vegasa žrtva, ali je sve procurilo u javnost. Ramos je proveo već godinu dana u zatvoru i nije dobio nijednog centa od ucjene koju je planirao.

Navodno je White nudio čak 450.000 dolara da Ramos nakon svega ne otkriva njegovo ime medijma nakon što je slučaj zaključen, no to mu nije pošlo za rukom.

Sada Ramos tuži Whitea i traži 10 miliona dolara jer su navodno imali dogovor o isplati za šutnju.

"Upravo sam čuo da je podignuto to sranje od optužnice protiv mene. Taj čovjek je prije nekoliko godina otišao u zatvor jer mi je pokušao iznuditi novac. Sada je unajmio advokata koji je također osuđeni prevarant i traže 10 miliona dolara. Od mene nije dobio novac prošli put, a neće ni sad. Radujem se dolasku na sud kako bih se riješio ovih lešinara", rekao je White.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi