Denis Stojnić se pohvalio novim izgledom i najavio: Bit će ovo najjači meč kojeg čitav Balkan čeka

Bori se protiv Ante Delije

Denis Stojnić se pohvalio novim izgledom i najavio: Bit će ovo najjači meč kojeg čitav Balkan čeka

M. Šljivak

Denis Stojnić se vraća MMA borbama nakon tri i po godine.


Bh. teškaš će 9. novembra u Zagrebu imati okršaj na KSW 51 eventu protiv hrvatskog borca Ante Delije, što će za njega biti ozbiljan izazov.

Delija već dugo gradi karijeru i dio je tima legendarnog Mirka Filipovića, a Stojnić je obećao kako će to biti meč kakvog Balkan dugo čeka.

"Ante Delija je izuzetno jak i čvrst borac i poštujem ga kao velikog sportaša. Uz Božiju pomoć ćemo ovaj meč da odradimo, što budemo bolje mogli. Garantujem vam u svoje, ali i u ime Ante Delije, da će ovo biti najjači meč koji čitav Balkan već dugo čeka", rekao je Stojnić.

Danas 39-godišnji Stojnić u profesionalnoj karijeri ima 13 pobjeda i tri poraza, a dva poraza je upisao u najjačoj svjetskoj promociji UFC-u.

Borio se protiv apsolutne legende Caina Velasqueza, te Stefana Struvea u meču koji je proglašen jednim od najkrvavijih u historiji.

Stojnić se pred meč na Instagramu pohvalio i trenutnim izgledom i istakao je kako je potpuno spreman za meč.

Top Komentari

dinas
jos uvijek je tu najmanje 5kg viska
2 0
ALLSTAR
ZVIJER
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije