Za ovaj snimak mnogi tvrde da je namješten: Je li djevojka zaista nokautirala dva tipa?
Snimak je nastao prije nekoliko godina i izazvao je ogromnu pažnju

Brutalno

Za ovaj snimak mnogi tvrde da je namješten: Je li djevojka zaista nokautirala dva tipa?

M. Šljivak

Brojni snimci uličnih obračuna sve više osvajaju svijet, a najviše pažnje kao i uvijek privlače snimci na kojima su u glavnoj ulozi žene. One često znaju nokautirati muškarce. Snimak od prije nekoliko godina pokazuje da cure znaju udariti, ali mnogi ga smatraju lažnim.

Popularnost borilačkih sportova u kojima glavnu ulogu imaju žene sve je veća. Cure se nikad ne štede kada se nađu u ringu ili oktagonu i često možemo gledati krvave borbe.

Ipak, scene obračuna s ulice nešto su posebno. Mnogi ljudi vole vidjeti kako djevojke zadaju udarce prema muškarcima, a jedan takav snimak od prije nekoliko godina privukao je ogromnu pažnju.

Po datumu snimak s kamere je nastao u maju 2018. godine. Dečko i djevojka šetaju kroz mračni prolaz kada nailaze dvojica muškaraca.

Jedan od njih nije izdržao i odlučio je namjerno 'zakačiti' curu. Ona se požalila dečku koji je potom krenuo da se obračuna s dvojcem.

Međutim, nije uspio. Dobio je odmah udarac od kojeg mu nije bilo dobro, ali se tada u igru uključuje cura koje je sama završila posao.

Oglasi

Ona je zadala nekoliko žestokih udaraca prema momcima. Obojicu ih je nokautirala i oni su nekoliko sekundi kasnije ostali nepomično ležati u prolazu.

Mnogi su očekivano skeptični zbog ovog snimka. Smatraju da je sve lažirano i da je poprilično nerealno da cura na ovakav način pregazi dvojac.

Ipak, iako sve djeluje nerealno, dosta je cura koje itekako dobro znaju udariti. Primjera u svijetu je dosta i neke od njih su velike nokauterke.

Prosudite sami je li ovo zaista realan video. Ako jeste treba svakako čestitati curi na nevjerovatnoj nokauterskoj moći.

[twitter]https://twitter.com/StrangestMedia/status/1626963777659760640[/twitter]

Nije poznato je li djevojka eventualno borkinja. Identitet joj nije poznat, no očigledno dobro zna udariti.

Oglasi