Dok Joshua čeka borbu protiv Millera, može uživati gledajući kako ga je Cro Cop prebio
Snimka borbe Cro Copa protiv Jarrella Millera se nedavno počela širiti društvenim mrežama

Legendarni Cro Cop je prije šest godina pobijedio Jarrella Millera

Dok Joshua čeka borbu protiv Millera, može uživati gledajući kako ga je Cro Cop prebio

S. Pašalić

Hrvatski borac Mirko Filipović je nedavno šokirao sve kada je objavio da završava svoju karijeru u 44. godini nakon što je doživio moždani udar.

"Imao sam moždani udar, krvarenje u mozak. Ja sam danas izašao iz bolnice i zato sam htio doći ovdje da ljudi vide da sam ja zdrav, imao sam nevjerojatnu sreću u nesreći, taj izljev je mogao otići i lijevo i desno. Imao sam disekciju vene, pukla je od mehaničkog podražaja. To nema veze s borbama, jednostavno vrat je bio preopterećen. Ja se sad moram boriti za život", kazao je Filipović.

Legendarni borac je u svojoj karijeri imao mnogo mečeva, ali rijetko će se ko sjetiti da je Cro Cop 2013. godine u Zagrebu na K1 događaju pobijedio Jarrella Millera koji treba za nekoliko mjeseci ući u ring sa Anthonyem Joshuom.

Snimka se počela širiti društvenim mrežama, a kod fanova je većinom izazvala oduševljenje.

Anthony Joshua i Jarrell 'Big Baby' Miller će 1. juna u Madison Square Gardenu odmjeriri snage u meču za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Biti će to meč između dva neporažena boksera u ovoj kategoriji, a tenzije između Joshue i Millera su već odavno podignute na najviši mogući nivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti