Dok se priprema za povratak Čelični Mike poslao poruku Furyju

Oglasio se legendarni bokser

Dok se priprema za povratak Čelični Mike poslao poruku Furyju

A. Čaušević

Pobjeda Tysona Furyja nad Deonteyom Wilderom je jedan od najvećih povrataka u historiji sporta.

O povratku u ring razmišlja i 53-godišnji Mike Tyson koji prethodnih sedmica vrijedno trenira i dovodi svoje tijelo u optimalnu formu.

U razgovoru za Ring Magazine je poslao poruku Furyju kazavši kako je Britanac najjači zato što je 'bolestan'.

"Da nije prošao kroz sve što je prošao ne bi bio osoba kakva je danas. Imao je mentalnih problema? Zato je i najveći, jer je 'bolestan'", rekao je legendarni bokser.

"Ljudi žele da bude normalan. Tyson ne zna šta je normalno. Recite mu da odje*e od normalnog, nije mu suđeno da bude normalan."

Prema riječima Furyjevog promotera Boba Aruma ne isključuje se ni egzibicioni meč s Čeličnim Mikeom ukoliko bi sav novac išao u dobrotvorne svrhe.

"Ja bih to finansisrao. Uložio bih svoj kapital. Mislim da bi to bilo dobro za Furyja", rekao je Arum.

Inače, nakon pobjede nad Wilderom naredni s kim bi Fury trebao boksovati je Anthony Joshuaa i mnogi fanovi boksa s nestrpljenjem čekaju taj duel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi