Vau, pogledajte kako Mike Tyson izgleda sa 53 godine

Oglasio se na Instagramu

Vau, pogledajte kako Mike Tyson izgleda sa 53 godine

E. Čaušević

Jedan od najboljih boksera ikad Mike Tyson našao se u centru pažnje svjetske javnosti.

Tyson je nakon više od deset godina ponovo počeo aktivno da trenira i pokazao je da je još uvijek nevjerovatno brz. Iako ima 53 godine Tyson je svima dokazao da bi se i danas mogao spremiti za neki meč.

Nakon toga počele su kružiti razne priče da se Iron Mike želi vratiti u ring, a on je to sada i potvrdio. Tyson trenira punom parom, a očito da je za njega to najbolji način da provodi vrijeme tokom kućne izolacije.

Tyson se ponovo uživo na Instagramu obratio fanovima, a mnogi su oduševljeni kako njegovo tijelo izgleda iako ima već 53 godine.

"Treniram i pokušavam da se vratim u ring. Mislim da ću odraditi neke revijalne mečeve kako bi se vratio u formu. Želim da idem u teretanu i vratim se u formu kako bi mogao bez problema izdržati tri ili četiri runde u revijalnim ili nekim humanitarnim mečevima. Radim punom parom i osjećam se zaista dobro", poručio je Tyson.

p1e8pevnktq06up3p61s5bfojf.jpg

Top Komentari

dinass
Opet mu neko mazno tigra i popiso bazen pa je voda zelena hahahhah
1 2
tuzlaak
Al "vau" u naslovu... hahahahhahahahahhahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi