Dok svi pričaju o Conoru njegov protivnik živi život vrijedan pažnje

Upoznajte Cowboyja Cerronea

Dok svi pričaju o Conoru njegov protivnik živi život vrijedan pažnje

Midhat Šljivak

Conor McGregor borit će se 18. januara u Las Vegasu protiv Donalda Cerronea u svom povratničkom meču.

I dok je sva pažnja uperena prema irskom borcu, Cerrone se s mnogo više mira priprema za okršaj, što je svakako veoma dobro za njega.

Popularni Cowboy je apsolutna legenda. Gotovo da nema MMA fana koji ne zna za njega, a Cerrone veliku pažnju privlači svojim načinom života.

Dok drugi pokušavaju prikazati sav luksuz kojeg posjeduju, on se odlučio život voditi na ranču u Novom Meksiku, gdje živi život pravog kauboja.

Imanje je Cowboy dobio na poklon od djeda, a on ga je sredio po svom ukusu.

"Došao sam iz Colorada. Tražio sam imanje gdje bih mogao jahati bikove, konje, gdje bih mogao pucati. Pozvao sam djeda i rekao mu da sam pronašao pravo imanje. Odmah je došao i kupili smo imanje. Isplatio ju je u kešu, a mi smo ga izgradili po svome", rekao je Cowboy.

Ranč se nalazi izvan grada Albuquerquea u Novom Meksiku i pravi je raj za kauboje. Pored svega u kaubojskom stilu to je naravno dvorana za treniranje u kojoj naravno ima apsolutno sve pripremu borbe.

Cerrone je u karijeri na omjeru 36-13, a posljednje dvije borbe je poražen od Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi