Donald Trump je bio kao bubica kada mu je ljutiti Tyson uletio u kancelariju: Sledio sam se...
Foto - EPA

Svjedočenje predsjednika SAD-a

Donald Trump je bio kao bubica kada mu je ljutiti Tyson uletio u kancelariju: Sledio sam se...

M. Šljivak

Mike Tyson je u životu napravio brojne gluposti zbog kojih se danas iskreno kaje.

Gubio je često živce zbog velike ljubomore, a jedna od takvih scena je susret iz 1988. godine sa još uvijek aktuelnim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Trump je jedan određeni period imao ulogu Mikeovog savjetnika. Finansirao mu je borbe, a odnos je završio onog trenutka kada je Tyson optužio Trumpa da spava sa njegovom suprugom Robin Givens.

U knjizi Tima O'Briana "Trump Nation" američki predsjednik je otkrio detalje duela sa nekadašnjim prvakom svijeta.

"Uletio mi je u ured i povikao je: Je**š li moju ženu? Sledio sam se. Pomislio sam kako sam već mrtav jer protiv njega niko nije imao nikakve šanse. Bio je svjetski šampion i imao je j****o oružje u rukama", svjedočio je Trump.

Prijateljstvo je obnovljeno 2016. godine pred izbore za predsjednika SAD-a, a sam Trump je na društvenim mrežama podržao povratak Iron Mikea.

Promo

Top Komentari

Penderinos
Taće tajson trampa jedino bajden moze razbiti
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi