Ebanie Bridges ponosno priznaje da je sponzoruša - otkrila koja slavna sportska faca joj daje novac

Saradnja koja joj se jako dopada

Ebanie Bridges ponosno priznaje da je sponzoruša - otkrila koja slavna sportska faca joj daje novac

Edmir Škorić

IBF šampionka svijeta bantam kategorije Ebanie Bridges (36) često se može vidjeti u društvu slavnog irskog borca Conora McGregora, a čini se da joj to druženje jako puno donosi.

Ebanie će se 9. decembra suočiti sa svojom sunarodnjakinjom Avril Mathie u San Franciscu i ta je borba nazvana "borba prsatih ljepotica".

Australke izgledaju atraktivno i poznate su po tome što nose oskudnu odjeću na sučeljavanjima, pa će njihova borba sasvim sigurno privući veliku pozornost cijelog svijeta.

Ebanie Bridges ima jakog sponzora, a ona i ne krije da joj dobro dođe novac i popularnost koju dobija, budući da joj pomaže Conor McGregor i njegov brend viskija.

"On me zaista koristi za moć. On me sponzoriše, a ja reklamiram njegov brend. To rade sponzori. Upoznali smo se na AJ borbi i tamo sam promovisala njegov brend. Radimo zajedno jer oboje znamo da ćemo navesti ljude da pričaju o njegovom brendu", kazala je Ebanie.

Oglasi

“Nije da mi treba, ali oboje pomažemo jedno drugome, oboje smo sposobni da si povećamo popularnost i rast vlastitih brendova  i ne vidim ništa loše u tome".

Australka ima i račun na OnlyFansu gdje ima sve veći broj pratilaca, a kaže da joj je pomoglo to što se ujedinila sa 35-godišnjim Conorom McGregorom i da joj je to povećalo "i popularnost i bankovni račun".

"Očigledno je da će to što sam vezana za jednog od najvećih sportskih ljudi na svijetu, jedno od najprepoznatljivijih imena na svijetu, biti vezana za to, očito povećati moju izloženost, donijet će mi više fanova, dati mi više pratilaca na Instagramu i pretplatnika na OlnyFans računu. Zauzvrat ćemo oboje rasti. Ovo je pozitivno na mnogo načina, iako će me možda neki još više mrziti", dodala je Ebanie.

Iako je svjesna da ima dosta onih koji je ne podnose, kaže da je ipak dobar primjer djevojkama da mogu biti slobodne, da mogu da rade stvari koje rade muškarci i da mogu biti samostalne i zarađivati novac na više načina.

"Ne moramo biti sao frizerke ili kuharice, možemo da radimo i sve muške poslove", zaključila je ova zgodna borkinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi