S nestrpljenjem se čeka 9. decembar: "Nisu ni njene loše, ali moje grudi su bolje"

Bokserski okršaj prsatih ljepotica

S nestrpljenjem se čeka 9. decembar: "Nisu ni njene loše, ali moje grudi su bolje"

Edmir Škorić

U Chase Centru u San Franciscu 9. decembra 2023. godine održat će se najtoplija bokserska borba svih vremena, a za titulu u bantam kategoriji borit će se Ebanie Bridges (37) i njena rivalka Avril Mathie (36).

Bokserke iz Australije su poznate, što zbog nastupa u ringu, što zbog atraktivnih izgleda, a to se naročito odnosi na stariju od njih, Ebanie.

Kako to obično i bude, borba se najavljuje prepucavanjem na društvenim mrežama, a sada je Ebanie Bridges ponovo "prozvala" svoju rivalku.

"Borba grudi", uz smijeh je kazala Plava bombarderka, kako sebe inače naziva, a potom dodala: "I ona ima dobre sise, ali moje su bolje. Ja sam pobjednica".

Oglasi

Sve je to naravno dio šoua, kako bi se povećala popularnost i kako bi se što više pričalo o borbi koja će uslijediti, mada nema nikakve dileme da postoji poštovanje između dvije borkinje.

“Mislim da će ona biti težak protivnik. U svim borbama koje sam vidjela - a bila je u nekim jakim - pokazala je pravu hrabrost", rekla je Bridges o Avril.

"Mislim da je (Ebanie) veoma inteligentna i skidam joj kapu. Biće to ubitačna borba, zaista joj se radujem”, kazala je s druge strane 36-godišnja Australka.

Oglasi

Nije samo boks ono što povezuje njih dvoje. One također dijele strast prema otkrivanju izgleda. Bridges i Mathie, koja je 2014. godine postala “Miss Swimsuit International” u SAD-u, uvijek dolaze na službeno vaganje u izuzetno oskudnoj odjeći. Obje takođe imaju veoma popularne naloge na erotskoj platformi “OnlyFans”.

Bridges je IBF prvak svijeta u bantam kategoriji od 2022. i pokušat će da sačuva pojas, a i bit će favorit u borbi koja nas očekuje i koja se iz više razloga nestrpljivo čeka...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti