Ruski režiser otkrio nevjerovatnu priču: "Khabib i ekipa su me strpali u džip, bilo je neprijatno"
Foto - Instagram

Yegor Klimovich imao sukob sa Dagestancima

Ruski režiser otkrio nevjerovatnu priču: "Khabib i ekipa su me strpali u džip, bilo je neprijatno"

M. Šljivak

Ruski režiser Yegor Klimovich otkrio je u razgovoru za medije u ovoj zemlji kako je 2018. godine imao neugodnu situaciju sa ekipom Khabiba Nurmagomedova u Dagestanu.

Sve se dešavalo nakon Khabibovog meča sa Conorom McGregorom, a Klimovich je išao u poslovnu posjetu Dagestanu. Planirao je posjetu i Khabibu i njegovom ocu Abdulmanapu skupa sa prvim ruskim UFC borcem Olegom Taktarovim.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bo-20IXFhge/?[/instagram]

Taktarov je u martu prošle godine objavio kako su Khabib i ekipa 'kidnapovali' Klimovicha, a ovaj režiser je sada ispričao šta se tačno desilo:

"Desila se poprilično neprijatna situacija. Vidjeli su moje fotografije sa Conorom, a ja sam u Dagestan išao kako bih snimio dvojicu talentovanih sportista. Narednog dana desio se konflikt. Khabib i njegovi prijatelji su me strpali u džip i počeli su me 'pritiskati' Oduzeli su mi opremu, pitali šta radim tu i brisali su snimke koje sam napravio", otkriva Klimovich i nastavlja:

[instagram]https://www.instagram.com/p/BlQ-8qzFKIb/[/instagram]

"Khabib i ekipa su vjerovatno pomislili da sam došao kao špijun Conora McGregora. Objasnio sam im zašto sam tu i na kraju je sve završilo prijateljski. Sve bi bilo vrhunski da nije bilo te neugodne situacije".

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bo9_M0Zl3yF/[/instagram]

"Da li je bilo strašno? Pa, i mi smo žestoki momci, no sve bi se dalo riješiti jednim pozivom. Nisu trebala dolaziti četvorica po mene. To mi je bilo glupo, mogli smo to riješiti razgovorom između mene i Khabiba, ako se već neko požalio na mene. Imali smo kasnije pravi muški razgovor. Trenirali smo u dvorani, otišli na večeru i završilo se sve kako treba".

Na kraju je Klimovich ipak ugošćen na pravi način u Dagestanu, ali sigurno da nikad neće zaboraviti neugodno iskustvo koje je doživio.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi