Engleski MMA borac je "genijalac" godine: Slavio pobjedu, pa se sav polomio
Englez će nakon svega morati da pauzira barem nekoliko mjeseci, ali ako se povrede pokažu još težim, sigurno je da ga nećemo gledati i više od godinu dana

Nevjerovatna situacija

Engleski MMA borac je "genijalac" godine: Slavio pobjedu, pa se sav polomio

Midhat Šljivak
Teme:

Engleski MMA borac Jack Culshaw doživio je teške povrede obje noge nakon što je pokušao proslaviti pobjedu.

On je pobijedio Zacha Edwardsa i zatim je atraktivno proslavio pobjedu, a to mu je na kraju donijelo teške povrede oba koljena.

"Odlučio sam ujutro otići na snimanje nogu. Slomljenih kostiju nije bilo, ali mi je patela ispala, a i ligamenti desne noge su popucali. Moram sada čekati i pregled druge noge, ali vjerovatno da je i to koljeno stradalo", rekao je 21-godišnji borac.

Ovo je zaista nevjerovatna situacija kakvu neviđamo često u MMA svijetu, gdje su povrede konstantne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi