U Ljubljani je nastalo ludilo kada se s razglasa čula pjesma s kojom je u oktagon ušao Erko Jun
Poznata pjesma podigla sve na noge

Svi su u jedan glas pjevali

U Ljubljani je nastalo ludilo kada se s razglasa čula pjesma s kojom je u oktagon ušao Erko Jun

Midhat Šljivak

Erko Jun prošle noći je u Ljubljani došao do osme pobjede u MMA karijeri. Bh. borac je nokautirao Alžirca Mohameda Saida Maalema. Ponovo je Erko imao interesantan ulazak u oktagon i Tivoli je zbog pjesme bio na nogama.

Erko Jun je često osporavan u MMA svijetu. Dosta je onih koji su smatrali da nekadašnji fitness model ne može napraviti ništa u mješovitim borilačkim vještinama, no on je mnogima začepio usta.

Protekle noći na Brave 81 eventu u Ljubljani bh. borac je prekidom u prvoj rundi savladao alžirskog borca Mohameda Saida Maalema i stigao je do osmog trijumfa karijere (8-2).

Čuvena dvorana Tivoli bila je ispunjena navijačima iz Bosne i Hercegovine. Imao je Jun ogromnu podršku za ovu borbu, a erupcija se desila već pred sam ulazak bh. borca u ring.

Kultnim Tivolijem odjekivali su taktovi pjesme 'Bosanac' koju izvodi Enes Begović. Erko je i zaplesao uz nju na putu ka oktagonu gdje je još jednom pokazao da itekako posjeduje kvalitet.

Oglasi

Ovu pjesmu naš borac odavno već koristi na ulasku u oktagon. Za sada mu itekako donosi sreću.

Jun je protivnika iz Alžira završio u prvoj rundi. Postao je tako prvi izazivač Bravea za titulu, a nakon meča je poveo i navijanje 'Volim te Bosno'...

Na kraju je imao poruku svim kritičarima: "Mnogi su sumnjali u mene, nisu vjerovali da mogu išta napraviti, ali večeras sam pokazao da mogu. Naredna borba je za titulu", poruka je bh. borca.

Top Komentari

domy
Svaka ti cast ljudino, najezih se!
1 0
Mel_Glupsonn
Ljubljana je Bosna i Hercegovina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi