17

Komentari (17)

opasni12
Po carsiji frajera glumi,uske majice,utegnute hlače! Imao dvi borbe hoda kroz grad koda je NY osvojio!????
Benjamingst
On je moj Janjarac momak zivi svoj zivot nikoga nedira niti je kome duzan. Bice bolje Erko bravo
Emir
Moze nesto biti od njega ako potrosi pare na dobre trenere gdje ce da uzavrsi grappling pa kad ode na pod da ne zavrsi kako je zavrsio. Vidi se da momak ima talenta, srcan je u sto ne sumnjam i uz kvalitetan rad moglo bi biti od njega nesto. Imao je isto pogresan pristup borbi.
dinas
grepling se uci od malena a ne kad ti se dosadi slikat za instagram to je sport koji se pocinje trenirati od malena a ne kad ti se nispe nakrivi od gravitacije. Nemojte ponizavat ljude koji se tim bave godinama sa ovakvim izjavama
Emir
Poceo sam se baviti Vale Tudo-om a i BJJ-om prije nekih 20 godina i intenzivno trenirati sa 3 prekida u tih 20 godina sa po 1-2 godine, dakle hocu reci da imam oba karfiolska uha i mislim da sam kompetentan da pricam o ovome. Vrlo cesto dolaze ovakvi likovi i treniraju gdje uz dobre instruktore za par godina mogu biti na jako solidnom nivou. Mora da zna osnove, kako da izbjegne ezakiel choke, armlock itd. Normalno nece se ocekivati od njega da pukne protivniku omoplatu (shoulder lock).
mile90
Da nije smjesno bilo bi zalosno, svaka cast poljaku koji isto veze nema ali je bolji od ovog izbjeglice iz b€lgije. Sto kaze mirza hatic ne volim ove bildere samo plase ljude
Seher Rajvosa
Gagara
frajer u stand up borbi ga ubio al stas kad 120 KG misica te obori na pod nemos se dici al nikako
Benjamingst
Mile a ti imas veze???
mile90
Imam zato i komentiram, obojica komedija, lakrdija, zao mi bi ljudi koji od toga zive
zeljo4ever
Istina malo je prerano prekinuo sudija, mada treba Erki jos rada i iskustva. Sretno Erko :)
BobPaisley
...deda ga prebio znaci.
Manijak87
Razumiješ se, očito.
Mali Memo
fullvedo
Ovaj kaw je u sustini lakrdija imaju dobar marketing a borci su ispod prosjeka.
Gagara
haahahahhahahhhah ne seri Allaha ti
Saimai1316
Ovo je glupost velika,pa ni jednom ga cisto nije pogodio i sudac prekida
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.